Η Εταιρεία μας

Το taxclub.gr

Βασικός πυρήνας των δραστηριοτήτων του taxclub.gr είναι ο χώρος των λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών σε ιδιώτες. Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της εταιρείας μας παρέχει λύσεις στα φοροτεχνικά προβλήματα που απασχολούν μεγάλη μερίδα των ιδιωτών. Κάποιες από τις υπηρεσίες του taxclub.gr είναι οι εξής:

  • Φορολογική εξυπηρέτηση φυσικών προσώπων (πχ μισθωτοί και συνταξιούχοι)
  • Φορολογική εξυπηρέτηση Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού
  • Φορολογική αντιπροσώπευση
  • Προετοιμασία και υποβολή φορολογικής δήλωσης
  • Τροποποίηση φορολογικής δήλωσης

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στα γραφεία της εταιρείας Φοροτεχνικών και λογιστικών συμβούλων Link. Το μοντέρνο κτήριο της Link βρίσκεται στην οδό Κανελλοπούλου 13 στην Κηφισιά της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Η εταιρία συνάπτει συνεργασίες με τα πιο σημαντικά λογιστικά γραφεία στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό και έχει 25 χρόνια εμπειρίας. Τον Ιούνιο του 2015, δημιουργείται το taxclub.gr , μια υπηρεσία η οποία εξασφαλίζει στα μέλη της το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στην έμπειρη ομάδα φοροτεχνικών και λογιστών της Link. Τα μέλη του taxclub.gr απολαμβάνουν άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των φορολογικών τους θεμάτων με τον πιο οικονομικό τρόπο, χωρίς περιττά ραντεβού, καθυστερήσεις, ταλαιπωρία. Επωφεληθείτε σήμερα απο τις εξαιρετικές φοροτεχνικές και λογιστικές υπηρεσίες που μόνο το taxclub.gr μπορεί να σας προσφέρει!

 

Αποστολή

Με την οικονομική κρίση να επηρεάζει την περιουσιακή αξία αλλά τα επίπεδα εισοδημάτων των ιδιωτών, επιχειρηματική μας αποστολή είναι να μειώσουμε το αίσθημα της οικονομικής ανασφάλειας των ανθρώπων εξασφαλίζοντάς τους τη καλύτερη λύση σε φορολογικά αλλά και φοροτεχνικά ζητήματα. Σκοπός μας είναι να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας και να αναλύουμε την δεδομένη κατάσταση έτσι ώστε να εξοικονομούμε χρήματα, αλλά και να περιορίζουμε απώλειες στα εισοδήματά τους.

Όραμα

Η καθιέρωση και η ανάπτυξη μίας κάρτας φοροτεχνικών και λογιστικών υπηρεσιών μέσα από την οποία οι πελάτες μας θα μπορούν να νιώθουν ότι η περιουσιακή τους κατάσταση δεν απειλείται από λογιστικά λάθη. Ταυτόχρονα θα έχουν πρόσβαση σε έμπειρους συμβούλους , για να λύνουν τις απορίες τους σχετικά με τα φορολογικά θέματα που τους απασχολούν.