Συχνές Ερωτήσεις

Απαντήσεις σε δικές σας ερωτήσεις

Τι είναι το TaxClub.gr;

Είναι το «έξυπνο» φορολογικό club, το οποίο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα φορολογικών υπηρεσιών, από την ετήσια φορολογική σας δήλωση και το σύνολο των εφαρμογών της GSIS, μέχρι συμβουλές σε πιο πολύπλοκα φοροτεχνικά θέματα, καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες όλων των μελών του με ασφάλεια και εξοικονόμηση χρημάτων.

Γιατί να το προτιμήσω; Ποια τα πλεονεκτήματά του;

Ευελιξία. Γιατί έχετε το πλεονέκτημα να επωφεληθείτε όλο το φάσμα υπηρεσιών που χρειάζεται ο κάθε φορολογούμενος σε ένα πακέτο TaxClub για έναν ολόκληρο χρόνο.

Οικονομία. Εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα και απαλλάσσεστε για ένα χρόνο από τα φορολογικά σας άγχη.

Αμεσότητα. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απευθυνθείτε σε εμάς για την κάλυψη των φορολογικών σας αναγκών και να εξυπηρετηθείτε άμεσα και γρήγορα από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Ασφάλεια. Οι πελάτες μάς εμπιστεύονται για την αξιοπιστία, τη συνέπεια και τη διακριτικότητά μας.

Υπευθυνότητα. Όλες οι φορολογικές εργασίες σας πραγματοποιούνται υπεύθυνα από την ομάδα συνεργατών μας.

Και πώς ακριβώς λειτουργεί στην πράξη το TaxClub.gr;

Με την κάρτα μέλους που θα αποκτήσετε από εμάς και την επιλογή πακέτου υπηρεσιών, λαμβάνετε άμεσα δικαίωμα πρόσβασης στις φορολογικές υπηρεσίες μας και επιπλέον απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα του μέλους του TaxClub.gr.

Και ποιες είναι οι επιλογές μου σε πακέτα υπηρεσιών;

Σας παρέχουμε τρία διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών για να επιλέξετε εσείς αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές σας ανάγκες.

  1. TaxClub, στην προνομιακή τιμή των 50 €, το οποίο καλύπτει τις ουσιαστικές ετήσιες φορολογικές σας υποχρεώσεις, όπως τη φορολογική σας δήλωση, το Ε9, το ΕΝΦΙΑ, αιτήσεις επιδομάτων, δήλωση ακατάσχετου λογαριασμού, εκτύπωση τελών κυκλοφορίας, ταυτοτήτων πληρωμής, μισθωτήρια συμβόλαια.
  2. PREMIUM TaxClub, το αναβαθμισμένο πακέτο υπηρεσιών μας στη τιμή των 90 €, από το οποίο επωφελείστε τις αυξημένες σε αριθμό υπηρεσίες του προηγούμενου πακέτου και νέες, όπως e-Παράβολο, ανάλωση κεφαλαίου, τεκμήρια, καθώς και συγκεκριμένες φοροτεχνικές συμβουλές.
  3. FAMILY TaxClub, στην προνομιακή τιμή των 130 €, το οποίο παρέχει οικογενειακή φορολογική κάλυψη των συζύγων με τις Premium υπηρεσίες και επιπλέον έως δύο προστατευόμενων μελών ή συνταξιούχων, οι οποίοι συνδέονται με συγγένεια πρώτου βαθμού – γονείς ή τέκνα.

Επίσης, όποιο πακέτο και να επιλέξετε, θα λαμβάνετε ενημέρωση με email για όλα τα επίκαιρα φορολογικά θέματα που αφορούν ιδιώτες.

Για περαιτέρω ανάλυση των πακέτων, πατήστε εδώ.

Ωραία. Ως εδώ τα κατάλαβα!

Τι συμβαίνει όμως όταν λήξει η κάρτα μου;

Μετά τη λήξη ενός συνδρομητικού έτους, λήγει αυτόματα και η πρόσβασή σας στις φορολογικές υπηρεσίες μας χωρίς να έχετε καμία επιπλέον χρονική ή οικονομική δέσμευση. Για ανανέωση της κάρτας σας σε επόμενο έτος, απλά επικοινωνούμε μαζί σας.

Και αν χρειαστώ επιπλέον υπηρεσίες από το πακέτο υπηρεσιών που έχω επιλέξει, τι γίνεται;

Επικοινωνείτε μαζί μας για να σας αναβαθμίσουμε το πακέτο υπηρεσιών ή να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές.

Ενδιαφέρον! Αλλά θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες…

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το TaxClub.gr από το site μας www.taxclub.gr ή στο τηλέφωνο 2310 285861.